Djevica: Sedmični horoskop za period od 18.06.2018. do 24.06.2018.

0

Posao. Nerviraćete se zbog posla, vjerovatno najviše zbog toga što će obaveza biti preko glave, a vas su nekako svi ostavili “na cjedilu”. Ovo može biti i period kada vaše kolege odlaze na godišnji odmor, ostavljajući vam gomilu nezavršenih stvari koje morate obaviti i pored redovnih obaveza.

Nije onda ni čudo što ćete se iscrpljivati do nekih krajnjih granica i to najviše mentalno. Baš iz svega navedenog, toliko će u vama početi da jača potreba da promijenite nešto, da ćete se pokrenuti bukvalno sto na sat.

Ljubav. Period tranzita Venere, kroz vaše polje tajni, svakako će i ove sedmice, ali i ubuduće, donositi iskušenja zauzetim Djevicama. Baš ove sedmice, slatke zamke vam idu kroz posao, društvene mreže i prijateljstva. Ako ste jedan od onih, sto posto vjernih tipova, onda ćete tokom ovog perioda uspjeti da poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom i to u znatnijoj mjeri.

Ukoliko ste slobodni, sem napomene da se ne uplićete u priče sa zauzetim osobama, imate otvorene mogućnosti za neko poznanstvo na putu ili sa osobom koju upoznajete preko nekog od rodbine, iz komšiluka…

Zdravlje. Neki stari bolovi mogu početi da bole ponovo, a najviše ono što se vezuje za kičmu, stomak, zglobove.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info