Blizanci: Sedmični horoskop za period od 18.06.2018. do 24.06.2018.

0

Posao. Iz svakog problema, nejasnoće ili rasprave možete lako da isplivate tokom ovog perioda. Uspjećete da povučete pravi potez ili kažete prave riječi. Jedino odnos sa kolegama pokazuje značajniju nestabilnost pa ne bi trebalo da se uplićete u dokazivanja i istjerivanje pravde.

Takođe, saradnja sa inostranstvom može trpiti povremene zastoje, a mogli biste imati i problema sa bilo kakvom dokumentacijom koja se vezuje za ovaj tip partnerstava. Provjeravajte povremeno sebe, moguće su greške.

Ljubav. Nešto što kreće kao prolazno poznanstvo, možda i neobavezna avantura, pokazuje tendenciju da vas “poklopi” emocijama i da se vrlo brzo istinski zagrijete. Ukoliko započinjete neki odnos tokom ove sedmice, više je nego izvijesno da će on biti pod velom tajnovitosti, skrivanja.

Ako pak tajno simpatišete neku osobu, postoji velika vjerovatnoća da vaša zainteresovanost izađe na svjetlost dana. Ukoliko ne spadate ni u jednu od ovih kategorija, onda što češće budite u pokretu, jer imate odlične predispozicije za upoznavanje novih osoba.

Oni koji su u vezama ili braku imaju stabilan odnos ove sedmice. Moguće su samo manje “frke” oko novca.

Zdravlje. Nestabilno i promjenjivo vrijeme neće vam odgovarati, a posebno bi stariji Blizanci mogli osjetiti zdravstvene tegobe zbog toga.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info