Bik: Sedmični horoskop za period od 18.06.2018. do 24.06.2018.

0

Posao. Dobre ideje, one oko kojih se vrijedi potruditi i realizovati ih! Dodatno će se aktivirati vaša potreba da nešto promijenite pa ćete još više biti u kontaktu sa ljudima sa kojima se razumijete i koji vam eventualno mogu pomoći vezano za posao.

Ulazak Sunca u znak Raka, vaše polje komunikacije i putovanja, neke od vas će “potjerati” i na poslovni put ove sedmice. U svakom slučaju, na dnevnom redu su dogovori. Neće njih baš biti lako ostvariti, jer prepreke postoje, ali one su tu da biste ih savladali, zar ne?

Ljubav. Venera u polju doma mazi i čuva vaše porodične relacije, ali i duže emotivne veze, tjera vas da više vremena provodite sa partnerom u “kućnim uslovima”. To ne bi bilo ni toliko loše da nije opozicije sa Marsom, koji vlada vašim partnerstvima, pa se vi i vaše voljeno biće svaki čas bockate oko raznih stvari. U prevodu, možda je bolje da sa partnerom odete negdje u provod, da ipak probate da provedete više vremena u nekim zabavnim aktivnostima da biste malo ovu energiju opozicije primirili.

Ukoliko ste sami, nešto ste u ovom periodu povučeniji, kao da ste se primirili, stišali. Vidi se da postoji jaka simpatija prema nekome, ali ni vi ni druga osoba ne povlačite nikakav konkretan potez.

Zdravlje. Slatko je naklopati se, al treba mjere imati! Pogotovo ako stomak pokazuje tendenciju da odbija saradnju i muči se da svari ono čime ga “natovarite”.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info