H&M kolekcija kupaćih kostima za Ljeto 2018.

0

Najpopularniji švedski modni brend, H&M, pobrinuo se da ovog ljeta izgledate fantastično i na plaži. Donosimo vam mali dio kolekcije kupaćih kostima za ovo ljeto.

Super push up


Push up bikini idealan je za dame sa manjim poprsjem, a kojima je cilj da im grudi vizuelno izgledaju veće. Dublji dekolte svakako će pridonijeti ovom efektu, a donji dio kostima sa visokim strukom pomoći će vam i da vizulelno izgledate vitkije i više.

Cvjetni dezen


Osim što ga ovog ljeta možete pronaći na svim komadima garderobe (pa čak i obuće), cvjetni dezen je našao svoje mjesto u na kupaćim kostimima. Jednodijelni cvjetni kupaći kostim, sa visoko podignutim strukom, dubljim dekolteom i otvorenim leđima idealan je za dame kojima je cilj da izgledaju više i vitkije.

Potpuna sigurnost


Duple naramenice, osim što izgledaju veoma interesantno, pomoći će vam i da sve ostane na svome mjestu (prvenstveno mislimo na grudi), a isti stil i na donjem dijelu kupaćeg kostima dodatno će poboljšati vizuelni efekat vitkije figure.

Efekat ogledala


Ukoliko volite cvjetni dezen, ove ljetne sezone možete birati i jednodijelne kupaće kostime sa efektom ogledala. Šta to znači? Isti dezen je raspoređen sa obje strane, što pomaže da se odvuče pažnja sa problematičnih područja na tijelu, prvenstveno stomaka.

Prozirni dio


Ovaj interesantni model kopča se na leđima, a dodatno je osiguran pomoću dijela koji se veže iza vrata. Leđa su otvorena, a prednji dio posebno je interesantan zbog središnjeg, prozirnog dijela – u suštini, imate osjećaj da je riječ o dvodijelnom, a ne jednodijelnom kupaćem kostimu.

Pruge


Jedno je sigurno – pruge su ljetna klasika pa se s pravom nalaze i na određenim modelima kupaćih kostima. Dvodijelni kupaći kostim, koji je obogaćen prugama, garancija je da će vas svi primijetiti, a što se tiče samih pruga, H&M se pobrinuo da budete u pravom mornarskom fazonu – bijele i plave pravi su hit.

Efekat čipke


Koliko nam je poznato, do sada nije izumljen funkcionalni kupaći kostim od čipke, ali efekat ovog laganog ljetnjeg materijala postiže se pomoću par pertli isprepletenih na gornjem i donjem dijelu kupaćeg kostima. Idealna opcija za sve odvažne dame.

Središnji čvor


Ovo je još jedan model koji je idealan za dame sa manjim grudima: obloženi gornji dio kupaćeg kostima pomoći će da grudi vizuelno izgledaju veće, istovremeno im pružajući neophodnu zaštitu, dok je središnji detalj, u vidu čvora, veoma mudro pozicioniran kako bi se stvorio efekat dubljeg dekoltea, a samim tim i većih grudi.

Prava optička varka


Ovaj jednodijelni kupaći kostim kao stvoren je za dame sa oblinama: optička varka visoko podignutog struka dobijena je miješanjem crnog materijala sa prozirnom tkaninom, a nešto dublji dekolte dodatno će odvući pažnju sa problematičnih dijelova tijela, prvenstveno sa butina i donjeg dijela stomaka.

Neka vas svi primijete


Kao što je slučaj sa komadima garderobe i asesoarima, tako je i sa kupaćim kostimima – svi će vas primijetiti u crvenom kupaćem kostimu. U ovom slučaju, ukoliko niste baš previše odvažne ili navikle da ste uvijek u centru pažnje, jednodijelni crveni kupaći kostim najbolja je opcija.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info