Vodolija: Sedmični horoskop za period od 11.06.2018. do 17.06.2018.

0

Posao. Poslovno, ova sedmica neće biti ništa manje naporna od prethodnih, koliko god vama izgledalo da ste najveći dio obaveza raščistili. Ispada da ćete završiti jedno, a u međuvremenu će se pojaviti još dva posla koja treba obaviti, naravno, u najkraćem mogućem roku.

Tenzije definitivno postoje, i u vama, ali i sa ljudima sa kojima ste u kontaktu, ali čak i ako dođe do nekih rasprava, sve se brzo stišava i izglađuje. Iritiraće vas konstantni problemi sa telefonima, računarima, internetom.

Ljubav. Vi i partner se čas volite najviše na svijetu, čas ste kao “rogovi u vreći”. Ti neki pucajući momenti su ipak skoro pa uobičajena stvar kod vas. Sa vjetrom dođu, sa vjetrom odu, ne ostavljajući trajniju štetu. Isto tako će biti i ove sedmice. U jednom trenutku ćete se nervirati, a već u sljedećem slatko pričati, pitajući se šta je ono bio razlog zbog čega ste se uopšte zakačili?

Ukoliko ste slobodni, mlad Mjesec u vašem polju ljubavi, zabave i životne radosti ukazuje na nastavak dobrog provoda i dobrog raspoloženja kod vas. Mars u vašem znaku i polju ličnosti u isto vrijeme osvaja, ali i privlači zainteresovane poglede i udvarače. Vama je dobro i uživajte u ovim momentima, ne propuštajte ih!

Zdravlje. Polje zdravlja i životnih navika govori o tome da nešto definitivno ne radite kako treba. Potrebno vam je više sna, odmora, zdravijeg života.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info