Vaga: Sedmični horoskop za period od 11.06.2018. do 17.06.2018.

0

Posao. Ukoliko sarađujete sa strancima, mlad Mjesec u ovom polju pokrenuće događaje koje očekujete. Generalno gledano, postoji mogućnost za nesporazume između vas i poslovnih partnera pa treba naučiti spustiti loptu u ovom periodu.

Takođe, trudite se da ne dajete sebi baš suviše za pravo, jer možete doći u problem sa nadređenima. Neko vas može prilično neprijatno “spustiti na zemlju”.

Ljubav. Vaši emotivni odnosi su ionako povremeno nestabilni, a zvanično ulazite u period kada kao da okolnosti nimalo neće biti na vašoj strani. Ne mora da znači da ćete bilo vi, bilo partner povući neki pogrešan potez. Jednostavno, kao da će se sve “namjestiti” da vas ubaci u okolnosti koje neće biti ugodne ni vama ni njemu i koje mogu isprovocirati svađu. Čuvajte se obostrane tvrdoglavosti i mogli biste da razmislite da ovo nije period kada treba sebe da stavite na prvo mjesto.

Što se tiče slobodnih Vaga, kvadrat vaše vladarke Venere sa Uranom može da pokrene brzu, strasnu, ali nestabilnu priču, a koja liči na avanturu i prolazno zadovoljstvo. Ukoliko to želite – nije problem, samo naprijed!

Zdravlje. Stariji pripadnici znaka treba ozbiljnije da se posvete svom zdravlju, naročito ukoliko imaju tegobe sa pritiskom i krvnim sudovima. Kod mlađih – potreba za promjenama u ishrani i pojačanim kretanjem.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info