Strijelac: Sedmični horoskop za period od 11.06.2018. do 17.06.2018.

0

Posao. Naporan poslovni period. Obaveza imate više nego ikada, razvučeni ste na više strana pa nije ni čudo što sve obavljate brzinski, a u vama se samo nakuplja nervoza. Zahtjevi od strane kolega i nadređenih samo rastu, a vi ne znate gdje ćete prije.

Na sve ovo, čini vam se da, što više pokušavate da riješite neku situaciju koja vas opterećuje, rješenje vam non stop izmiče i stalno se udaljava od vas. Komunikacija vam nije jača strana ove sedmice pa će biti teško postići bilo kakav konkretniji dogovor.

Ljubav. Osnova lošeg odnosa sa emotivnim ili bračnim partnerom u ovoj će sedmici biti sve ono što se vezuje za finansijski segment. To nimalo neće doprinijeti da se iole stabilizuje ili popravi vaš odnos, koji je već neko duže vrijeme, bukvalno, na granici razdvajanja. Komunikacija je takođe dosta loša pa ispada da ne možete da se dogovorite ni oko najosnovnijih stvari. No, iz nekog čudnog razloga i dalje se “držite”, kao da oboje očekujete i nadate se da će se ovo prevazići.

Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, ukoliko postoji osoba koja vam se dopada, komunikacija između vas dosta varira, pogotovo ako je ovo neko ko ne živi u vašem gradu. Nekih novih prilika, trenutno, oko vas ne postoji.

Zdravlje. Neophodno vam je kretanje, a izuzetno bi vam prijao boravak u prirodi. Kod starijih problemi sa venama i krvnim sudovima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info