Škorpija: Sedmični horoskop za period od 11.06.2018. do 17.06.2018.

0

Posao. Sedmica kreće burno i napeto i izvijesno je da će do samog kraja biti baš takva. Problem u poslovnim partnerstvima i saradnjama može vas nakratko izbaciti iz takta pa, prije bilo kakvih konkretnijih poteza, sjedite i dobro razmislite, rashladite glavu.

Takođe, imate vrlo čudan odnos sa nadređenima – u jednom trenutku vas hvale i podržavaju, a već u narednom kritikuju. Vaš vladar Mars počinje da usporava, pripremajući se za retrogradnost pa nije trenutak da počinjete nešto novo.

Ljubav. Ni do sada nije bilo mira u vašim emotivnim i bračnim relacijama, a ni dalje se ne vidi neko značajnije poboljšanje, naprotiv. Ulazak Venere, koja vlada vašim partnerskim odnosima, u znak Lava, njen kvadrat sa Uranom i opozicija sa vašim vladarem Marsom, samo će dodatno “zabiberiti” vaš odnos. Moguća je žestoka svađa, sredinom sedmice, koju će pokrenuti voljena osoba, ali ćete je vi isprovocirati. Oboje ste u periodu kada ste užasno tvrdoglavi i teško vam je da popustite jedno drugome.

Što se tiče slobodnih Škorpija, postoji osoba koja vam se dopada, ali je komunikacija sa njom vrlo promjenjiva i za sada vam ne daje velike nade da bi se uskoro moglo nešto konkretnije desiti.

Zdravlje. Starija generacija i dalje je u fazi problema sa pritiskom i meteoropatskim reakcijama. Mlađe Škorpije mogu imati problema sa nervozom i lošim spavanjem.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info