Ribe: Sedmični horoskop za period od 11.06.2018. do 17.06.2018.

0

Posao. Mlad Mjesec u vašem polju porodice i privatnog posla govori o tome da se pojedine Ribe ozbiljno pripremaju da zakorače u vode privatnog biznisa. Dobar je momenat da se nešto ovog tipa pokrene, ali računajte na početne zastoje i probleme, naročito sa papirologijom, dozvolama. Samo polako…

Generalno gledano, poslovni segment je uzavreo, a najveći problem su međuljudski odnosi, koji su duboko poremećeni i vrlo nestabilni. Sa kolegama možete biti na “ratnoj nozi”.

Ljubav. Trenutno ste u fazi zatvorenosti za nove emotivne prilike. Ko god da se pojavi, odmah ste u stanju da mu nađete zamjerku (ili više njih) i da ga automatski otpišete. Povukli ste se čak i iz društva prijatelja i nekako vam najviše odgovara kada ste sami sa sobom i svojim mislima, u sigurnosti doma.

Jedna osoba vam se može nešto više približiti tokom ove sedmice, ali su kočnice u vama previše jake i zaista nije sigurno da ćete joj “otvoriti vrata”. Ipak, nastavićete sa komunikacijom. I to je nešto, za početak.

Ukoliko ste u emotivnoj ili bračnoj vezi, partner pokušava da ispravi neke situacije iz proteklog perioda, ali vi ili ne hajete ili se i dalje držite zatvoreno, stegnuto. Dajte mu priliku da se iskupi.

Zdravlje. Mentalni segment je vrlo destabilizovan. Potreban vam je izduvni ventil, ali vi ga nikako ne pronalazite i stalno se vrtite u začaranom krugu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info