Rak: Sedmični horoskop za period od 11.06.2018. do 17.06.2018.

0

Posao. Planeta Merkur ulazi u vaše polje ličnosti i vrijeme je da se posvetite onim dogovorima ili planovima koji su već neko vrijeme u vašoj glavi, a sve čekate pravi trenutak da ih pokrenete. E, pa taj trenutak je i došao. Takođe, na dnevni red će doći i preispitivanja saradnji i poslovnih partnerstava koji su već u toku.

Sada dogovarate neke ozbiljnije poslove, one koji će vas pratiti kroz duži vremenski period. Bićete organizovaniji i spremniji da se posvetite svakom pa i najsitnijem poslovnom zadatku.

Ljubav. Rakovi koji su zauzeti, trebalo bi da tokom ove sedmice povedu nešto više računa o partnerovim osjećanjima. Vama se otvaraju mogućnosti za više provoda, za više druženja sa prijateljima, čak i za poneki flert, a voljena osoba bi iz svega ovoga bila izostavljena. Što se tog flerta tiče, možda bi ipak trebalo da budete oprezniji, jer se nešto tog tipa lako može pretvoriti i u mnogo više. U prevodu – pokušajte da dovoljno svog vremena posvetite i osobi koju volite.

Ukoliko ste sami (a to je prosto nevjerovatno, jer je ipak Venera još uvijek u vašem znaku), definitivno biste tokom ove sedmice mogli da promijenite svoj status. Nešto ludo, moćno i brzo juri ka vama.

Zdravlje. Grlo vam je ove sedmice dosta osetljivo.Izbegavajte gazirane i previše hladne napitke. Starijim Rakovima neće prijati promenljivo vreme.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info