Ovan: Sedmični horoskop za period od 11.06.2018. do 17.06.2018.

0

Posao. Odlična sedmice da se realizuje jedan, prilično važan, poslovni dogovor, da se “bace” potpisi i sve zaključi kako treba. Čak i nezaposleni mogu da pronađu, možda privremen, ali dosta solidan posao.

U svakom slučaju, ovo vam je sedmica dobra za realizaciju, dobra za dogovore, za kretanje, čak dobra i za privatne poslove, ali samo one koji funkcionišu već duži niz godina. Nije dobra za uplitanje u rasprave sa starijim kolegama ili šefovima, jer će vas “sasjeći” i imaće pravo!

Ljubav. Da je situacija sa partnerom dobra – pa i nije. Već neki izvijestan period sve “puca” od ljubomore, od rasprava, od nezadovoljstava, od loše komunikacije. Ukoliko puštate da se sve rješava samo od sebe, budite sigurni da će se riješiti na najlošiji mogući način, jer vas i dalje čeka ako ne ista, a ono gora situacija.

Zato, ukoliko imate namjeru da održite odnos u kojem ste, koristite uticaj mladog Mjeseca u vašem polju komunikacije! Sjedite sa voljenom osobom i otvorite karte. Ako treba da se mirite, mirite se, a ako treba da se razilazite – bar se raziđite kao ljudi!

Ukoliko ste slobodni, nova poznanstva, ali i velika strast su tu. Dobro da se nešto započne, bez obzira gdje će vas to na kraju odvesti.

Zdravlje. Tegobe sa stomačnim dijelom više će mučiti starije Ovnove. Mlađi bi morali da nađu izduvni ventil za nervozu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info