Lav: Sedmični horoskop za period od 11.06.2018. do 17.06.2018.

0

Posao. Moguća je rasprava sa kolegom ili saradnikom na koga ste prilično računali, a ko vam je ne pomogao, nego samo odmogao po nekim poslovnim pitanjima. Ako ništa drugo, shvatićete na koga više ne možete da računate.

Generalno gledano, tempo obaveza će se samo pojačavati, a vama će se činiti da nemate ni trenutka predaha za sebe. Jeste naporno, ali pokušajte da se organizujete na najbolji način da biste mogli sve da postignete bez grešaka. Teško vam je da uklopite lične i poslovne obaveze.

Ljubav. Ulazak Venere u vaš znak bi, u teoriji, trebalo da poboljša odnos između vas i voljene osobe, ali u praksi to neće biti tako. Očekuje vas veća svađa polovinom sedmice, a sigurno je da će do kraja ovog perioda situacija biti dosta napeta. Ukoliko probleme, koji sada izađu na dnevni red, ne budete rješavali odmah, postoji tendencija da se oni samo pojačavaju u narednom periodu. Inače (ovo važi samo za pojedine Lavove), problem u odnosu se ne rješava na taj način što uđete u paralelnu vezu…

Što se tiče slobodnih, sigurno je da ćete u ovom periodu privući mnogo udvarača. Ipak, trebalo bi negdje da prepoznate da li je i jedan od njih ozbiljan ili samo traži avanturu.

Zdravlje. Kod mlađih naglašeni nervoza, problemi sa spavanjem, iritacija stomaka. Kod starije generacije Lavova – provjeravajte češće krvni pritisak.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info