Jarac: Sedmični horoskop za period od 11.06.2018. do 17.06.2018.

0

Posao. Mlad Mjesec u polju poslovne svakodnevnice najavljuje da ipak ulazite u novu poslovnu fazu, koja bi trebalo da bude stabilnija od dosadašnje. Nažalost, prave uticaje ovog aspekta osjetićete tek u periodu od naredne dvije sedmice, a u ovoj ste još uvijek pod velikim pritiskom ogromne količine obaveza i loše komunikacije sa onima sa kojima radite.

Iako vam to neće biti milo, moraćete da priznate da ste po pitanju nekih osoba pogriješili – suviše ste povjerenja poklonili nekome ko to ne zaslužuje.

Ljubav. Odnos sa partnerom je čudan, da čudniji ne može biti. Ili ste u potpunosti distancirani, skoro bez ikakve komunikacije ili pak dolazi do stresnih situacija u vašem odnosu. Voljena osoba vas može iznenaditi nekim svojim postupcima koji su potpuno neuobičajeni za nju, promjenama raspoloženja pa čak i odlukom o prekidu.

Šta god da se dešava, ne bi trebalo da to previše primate k srcu, već da pustite da se stvari malo “slegnu” pa tek onda da pokušate da popričate i razgovorom izgladite i razjasnite situaciju.

Ukoliko ste slobodni, mogu se aktivirati neki strasni momenti, kroz poslovni segment ili preko prijatelja, ali ništa ne ukazuje na stabilnu emotivnu priču.

Zdravlje. Potrebne su promjene u načinu ishrane. Nervoza i stres takođe uzimaju svoj danak – nađite izduvni ventil, više se odmarajte.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info