Djevica: Sedmični horoskop za period od 11.06.2018. do 17.06.2018.

0

Posao. Mlad Mjesec je tokom ove sedmice u vašem polju karijere i počnite polako da se spremate na velike promjene koje će krenuti u roku od par sedmica. Moguće je da ih za sada ne vidite ili čak sumnjate u to da bi one mogle da se dogode, jer ih već previše dugo čekate.

Malo će vas ove sedmice boljeti glava od nekih situacija, a pogotovo nekih ljudi na poslu, ali trenutno je najpametnije ne obraćati pažnju na to i posvetiti se svojim obavezama. Ionako ih ima previše.

Ljubav. Susret sa nekim koga ste ranije poznavali ili simpatisali poprilično može da vas prodrma, bilo da imate partnera ili da ste sami. Ukoliko ste u ovoj prvoj kategoriji, budite svjesni da će ova osoba početi jako da vam se uvlači u misli, a od razmišljanja do realizacije mali je korak, zar ne? Za sada vas još uvijek sputava to što ne želite da voljenoj osobi radite nešto iza leđa.

Ukoliko ste slobodni, i te kako je moguće da je ova osoba jedan solidan broj godina starija od vas, ali to vam nimalo ne smeta da ne možete da je izbacite iz glave. Za sada se prava realizacija ne vidi, ali znate kako se kaže – gdje ima volje, ima i mogućnosti…

Zdravlje. Problemi sa stomakom se nastavljaju, naročito kod starijih pripadnika znaka. Mlađi, izbacite nagomilan stres kroz rekreaciju ili šetnju prirodom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info