Blizanci: Sedmični horoskop za period od 11.06.2018. do 17.06.2018.

0

Posao. Mlad Mjesec u vašem znaku i polju ličnosti, tokom ove sedmice, donosi vam ulazak u novu životnu fazu koja će se, između ostalog, odraziti i kroz poslovni segment. U prvom dijelu ove sedmice shvatićete da neke stvari ne radite na pravi način i da je promjena neophodna.

Razmislite dobro o potezima koje ćete povući, jer će oni obilježiti duži naredni period za vas. Prvi dio sedmice može vam donijeti neke manje neprijatnosti na poslu, moguće i probleme sa kolegama koji vam rade iza leđa.

Ljubav. Zauzeti Blizanci tokom ove sedmice traže “izlaz” i bjekstvo iz, ne baš toliko dobrog, odnosa sa partnerom. Nekih situacija vam je već preko glave, ali se iskreno rečeno ni ne trudite da ih rješavate, jer vas mrzi da non stop ponavljate jedno te isto, a da se ništa ne kreće nabolje. To bjekstvo može biti kroz više kontakata sa društvom, ali kod nekih od vas i kroz naglašena flertovanja, preko društvenih mreža ili preko poslovnog segmenta. Savjet – iako smatrate da imate situaciju pod kontrolom, zapitajte se kuda vas sve ovo može odvesti.

Ukoliko ste slobodni, neko nov vam može iznebuha upasti u život i totalno vas “poremetiti”. Može da “padne” brzinsko, ali vrlo snažno zaljubljivanje.

Zdravlje. Problemi sa stomačnim dijelom kod starije generacije ovog znaka. Mlađi – glavobolja i nesanica.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info