Bik: Sedmični horoskop za period od 11.06.2018. do 17.06.2018.

0

Posao. Pojedini Bikovi će vrlo ozbiljno početi da se interesuju za pokretanje privatnog posla. Vrijeme je da se ovom segmentu posvetite, jer ste ušli u fazu kada je pokretanje i moguće i poželjno. Mlad Mjesec u vašem polju posla i finansija daje vam vjetar u leđa pa, izvolite, usudite se da zakoračite u nešto nepoznato!

Generalno gledano, manji problemi u partnerskim odnosima i saradnjama, uglavnom zbog toga što ni vi ni druga strana trenutno ne težite kompromisu, već želite da istjerate svoje.

Ljubav. Varijanta vruće-hladno, po pitanju emotivnog odnosa u kojem ste, nastavlja se i dalje. Sam početak sedmice vas dočekuje u jednoj vrlo uzburkanoj fazi – imaćete osjećaj da se partner, ali i kompletna situacija, urotila protiv vas i možete reagovati prilično burno. Ako na scenu stupi i ljubomora, sigurno je da ćete ove dane provesti u veoma vatrenoj atmosferi. Naravno, najbolje je iskoristiti je za zajednički odlazak u spavaću sobu umjesto za rasprave pa pokušajte da poslušate ovaj savjet.

Ukoliko ste slobodni, odnos sa nekim od prijatelja već se poprilično uzburkao. Evidentno je da je to mnogo više od prijateljstva, ali ni vi ni druga strana ne povlačite konkretan potez, već se igrate glupih igrica.

Zdravlje. Pored potrebe da promijenite nešto u načinu ishrane, trebalo bi ozbiljno da uzmete u razmatranje neki vid rekreacije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info