Ovo su znakovi da je muškarac spreman za ozbiljnu vezu

0

Sve su ljubavne veze različite na svoj način, a pogotovo u početku, kada još uvijek ne znamo u kom smjeru će se stvari odvijati. Da li mu se dovoljno dopadam, da li to što se viđamo svako veče znači da smo u vezi ili još uvijek nismo ostvarili taj status i zašto mi nije sinoć poslao poruku? Sve su to pitanja koja treba da presude da li je naše viđanje sa nekim samo još jedan pokušaj u nizu ili su prognoze za ozbiljnu vezu i više nego realne. A ako svemu tome dodamo i zaljubenost, koja ponekad može biti zbunujuća, onda se stvari dodatno komplikuju.

Ipak, postoje određeni, univerzalni znakovi u njegovom ponašanju, a koji znače da on sa vama želi da ima ozbiljnu vezu.

Pokazuje stalno interesovanje da o vama sazna nove stvari


Na početku veze, što ne znači prvih nekoliko sedmica, već često i prvih par mjeseci, ukoliko se između nas i tog nekog razvijaju osjećanja, onda je sasvim prirodno da o toj osobi želimo da znamo što više.

I ukoliko primijetite da vaš partner ima upravo takav odnos prema vama – interesuje ga do čega vam je stalo, kako volite da provodite vrijeme, šta je ono što vam potencijalno može smetati u vašem budućem odnosu – jednostavno ako ima sluha da vam u svakom momentu stavi do znanja da ste počeli da mu značite, onda to može biti vrlo dobar pokazatelj da sa vama želi da ostvari ozbiljniji odnos.

Želi da vas upozna sa prijateljima


Poznato je da je upoznavanje sa roditeljima korak koji je velik kao kuća i znači da vas on defintiivno uzima zaozbiljno, ali to ćemo sada ostaviti po strani, za neku narednu fazu vašeg odnosa.

Ali kada je veza još uvijek u početku, onda je upoznavanje sa prijateljima možda i najbolji pokazatelj da postajete bitna osoba u njegovom životu. Prijatelji su nam kao druga porodica, njim biramo sami, njegujemo odnos sa njima, radujemo se zbog njihove sreće, kao i oni zbog naše. A kad neko svojim prijateljima želi da predstavi svog partnera, to definitivno nije zanemarljiv korak.

Provodite vrijeme u dugim razgovorima


Kada se sa nekim viđamo neobavezno i ne smatramo da bi taj neko mogao da bude naš izbor za ozbiljnu vezu, onda baš i nemamo potrebu da se sa tim nekim zbližimo u smislu zajedničkog provođenja vremena, kao i dugih razgovora koji su često najbolji znak intimnosti.

A ako vas dvoje imate baš takvu praksu – da zajedno provodite sate u razgovoru i ne želite da se oni završe, onda to znači ne samo da ste se zaljubili do ušiju, nego i da je to obostrano.

Vikend uvijek rezerviše za vas


Vikend je svima posebno značajan, posebno kada smo tokom radnih dana zatrpani obavezama i zato želimo da ga provedemo na najbolji mogući način, što u prevodu znači – sa ljudima koje volimo i koji nam prijaju.

Zato, ako su subota i nedjelja dani kojima vi zauzimate značajno mjesto u njegovom rasporedu, onda bi to trebalo da vam bude dovoljno da shvatite da je vaša ljubavna veza, u stvari, već postala ozbiljna.

Ne krije svoja osjećanja i koliko mu je stalo do vas


Postoje ljudi koji su jači na djelu nego na riječima i to je sasvim u redu. Postoje i oni kojima ne pada teško i da se verbalno izraze po tom pitanju.

U svakom slučaju, u bilo kojoj od ovih situacija, jedno je sigurno – onaj ko želi i ko prema vama počinje da gaji jaka osjećanja, uvijek će naći način da vi to i osjetite.

Izvor: Mogu ja to sama

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info