Vodolija: Sedmični horoskop za period od 04.06.2018. do 10.06.2018.

0

Posao. Poslovno ne stojite nimalo loše. Ono na šta bi trebalo da obratite pažnju, pogotovo do polovine sedmice, jesu neka vaša pretjerivanja – da li pretjerani zahtjevi prema saradnicima ili ćete pak pretovariti sebe obavezama pa nećete znati gdje udarate.

Takođe, možete biti skloni da odugovlačite ili izbjegavate obaveze koje su vam nezanimljive pa iz tog razloga možete doći u kratkotrajni sukob sa saradnicima. Ne započinjite sa novim poslovima ili projektima, ukoliko prethodni niste priveli kraju! Zatrpaćete se!

Ljubav. Sa voljenom osobom ili bračnim partnerom ove se sedmice možete sporječkati uglavnom oko finansija ili dogovora oko planiranja zajedničkog vremena. No, sve su ovo sitnice koje mogu samo nakratko da ustalasaju vazduh i gdje brzo dolazi do smirenja. Suštinski i vi i partner ste sada u vrlo korektnom odnosu i samo neka tako nastavi i dalje!

Slobodne Vodolije su i dalje u fazonu ludila, jurnjave, zabave! Sve možete i ništa vam nije teško! Mnogo ćaskanja preko društvenih mreža, mnogo kontakata sa novim osobama preko izlazaka i provoda! U prevodu – vama je stvarno super! Ako se do sada niste zaljubili onako, preko ušiju, vjerovatno i nećete. No, zato ćete imati odlične trenutke, odlične dane pred sobom!

Zdravlje. Male korekcije u ishrani i osjećaćete se mnogo bolje. Ukoliko ste stariji pripadnik znaka, problemi sa meteoropatskim reakcijama i stanjima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info