Vaga: Sedmični horoskop za period od 04.06.2018. do 10.06.2018.

0

Posao. Nemojte samo da se previše osilite ili pak opustite u poslovnom segmentu. Takođe, nemojte se zatrčavati što se nekih dogovora tiče, bolje pustite svaku situaciju da se “složi” preko noći pa tek onda krenite u akciju.

Generalno gledano, ova sedmica nije loša po pitanju posla, ali možete “pasti” na nekim glupostima ili glupim greškama. Zato pročitajte još jednom prvu rečenicu i sve će vam biti jasno šta je potrebno raditi, a šta nikako. Moguć je početak saradnje sa strancima ili proširenje jednog dogovora.

Ljubav. Više će se osoba motati oko vas, a iskreno rečeno i vaša će razmišljanja i simpatije ići na više strana. Odabir prave osobe je u ovom periodu baš težak, jer sve su vam one privlačne i zanimljive na neki svoj način pa ne možete nikoga posebno izdvojiti. Kad je već takva situacija, onda nemojte ni da se opterećujete odabirom – samo uživajte u flertu i opustite se, a neka se situacija sama od sebe pobrine i usmjeri vas na stranu na koju bi trebalo.

Ukoliko ste zauzeti, možda se po nekim pitanjima baš i ne kopčate sa partnerom, ali ako ništa drugo, makar se oboje trudite… Nije loše, nije.

Zdravlje. Mogući su manji hormonski problemi. Starije Vage mogu imati tegoba vezanih za pritisak.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info