Strijelac: Sedmični horoskop za period od 04.06.2018. do 10.06.2018.

0

Posao. Nešto teže će vam ići komunikacija sa poslovnim partnerima i kolegama. Moguće su nejasnoće i zbunjujuće situacije, što kod vas može izazivati nervozu pa i povremene rasprave. Možete smatrati da neko namjerno odugovlači sa dogovorom ili da vam ne govori istinu.

Ne reagujte u trenutku, prvo sačekajte da vidite da li ste u pravu ili ne. Generalno gledano, i ova sedmica je ispunjena velikom količinom obaveza i jakim tempom. No, bar ćete biti više nego zadovoljni svojim rezultatima.

Ljubav. Kod slobodnih se nastavlja period živosti, pokreta, komunikacije sa više zanimljivih osoba, ali i period za nova poznanstva, skoro pa na dnevnoj bazi. Pored ovoga, bićete i jako aktivni na društvenim mrežama pa će ponude za izlazak, druženje ili nešto više od toga, pljuštati sa svih strana. Da se možete zainteresovati i ozbiljnije za nekog – možete, mada će većina vas ipak željeti da se samo opusti i uživa u kontaktima sa suprotnim polom.

Što se tiče onih koji su zauzeti, pogotovo ako su u braku, ova sedmica može donijeti probleme u komunikaciji i nerazumijevanje, pogotovo ako je vaš partner pod jakim uticajem nekoga iz svoje porodice. U prevodu – neko sa strane podgrijava nesuglasice između vas.

Zdravlje. Problemi sa stomakom, crijevima, varenjem – vjerovatno polovinom sedmice. Provjeravajte ispravnost i kvalitet namirnica koje koristite.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info