Škorpija: Sedmični horoskop za period od 04.06.2018. do 10.06.2018.

0

Posao. Vi biste da mijenjate nešto u poslovnom segmentu i to je skroz u redu. Još samo ako biste se sami sa sobom usaglasili šta je to što želite da čupate iz korijena i da zamijenite novim, to bi bilo odlično. Iskreno, čini se da ste i vi sami neodlučni. Započnete jedno pa prekinete i onda hoćete da započinjete drugo.

Možda je najbolje da za sada ostavite stvari takve kakve su i sačekate neki bolji momenat i bistrije misli. Ukoliko ste privatnik, vi ćete i tokom ove sedmice imati korektnu saradnju i poslovanje.

Ljubav. Pa, pod uslovom da ste zainteresovani za neku emotivnu priču, a to se mora napomenuti, jer ne treba zaboraviti da je vaš vladar Mars trenutno u Vodoliji i nekako prije “vuče” na prijateljske varijante, neobavezno, avanture i tako to, možda biste ove sedmice mogli da uđete u vezu sa nekim ko ne živi u vašem gradu ili eventualno sa osobom koja se bavi sportom, koja je muzičar ili koja radi u nekoj državnoj ustanovi…

Ako vas to “pogodi” – super, a ukoliko ne – uvijek vam ostaju kratkotrajne zanimacije sa suprotnim polom, zabava i provod…

Zauzete Škorpije bi povremeno trebalo da se sjete da im je polje stabilnosti pomalo truckavo i da iz tog razloga pokušaju da tolerišu neka ponašanja partnera, a i same budu korektnije.

Zdravlje. Starije Škorpije definitivno moraju da se više pozabave svojim krvnim sudovima i pritiskom. Mlađi – obavezno na rekreaciju!

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info