Ribe: Sedmični horoskop za period od 04.06.2018. do 10.06.2018.

0

Posao. Možete se i te kako razočarati u nekog saradnika ili poslovnog partnera, pogotovo ukoliko vam je obećana neka pomoć ili podrška, a druga strana se sada izvlači i “pravi luda”. Takođe, vi lično izbjegavajte da budete manipulativni prema drugima, jer to svakako neće izaći na dobro – samo možete pokvariti odnose sa nekim ljudima.

Generalno gledano, sem ovih par sitnica, poslovno bi sedmica trebalo da bude prilično mirna. Oni koji se bave privatnim poslom mogu imati veće troškove, vezane za reklamu.

Ljubav. Ukoliko vam je Venera u polju ljubavi tokom prošle sedmice donijela emotivnu priču, vi se sada prebacite na dio teksta za zauzete… Ako ste pak prošli kroz prethodnu sedmicu bez ljubavnog ostvarenja, onda da znate da i ove sedmice postoji šansa za tako nešto. Doduše, ovo će biti jedna komplikovana, malo opsesivna, divlja, luda i strasna priča, ali ni to nije loše! Obratite pažnju na period polovinom sedmice – možda baš tada, u tom trenutku, osoba koja vam je namijenjena odluči da vam bane u život!

Pripadnici ovog znaka koji su u braku ili u vezama, mogli bi imati manjih trzavica tokom ove sedmice. Izvijesni su problemi u komunikaciji i nerazumijevanje. Ukoliko ste u vezi, vi ćete proći mnogo bolje – opušteni dani pred vama.

Zdravlje. Kod starije populacije, moguće su migrenozne glavobolje i meteoropatske reakcije. Mlađe Ribe bi mogle imati problem sa alergijama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info