Rak: Sedmični horoskop za period od 04.06.2018. do 10.06.2018.

0

Posao. Posebno su tokom ovog perioda naglašene saradnje sa inostranstvom. No, koliko god da je to pozitivno, postoje situacije na koje treba obratiti pažnju. Vodite računa u dogovorima, da nešto ne propustite što vam je od suštinske važnosti, a dobro provjerite i sve ono što je vezano za papirologiju, dokumentaciju.

Mogući su propusti koji bi vam mogli donijeti gubitak. Generalno gledano, iako vas saradnički odnosi opterećuju u ovom periodu, ne možete da poreknete da ste stabilni i zadovoljni svojim poslom.

Ljubav. Još jedna sedmica sa pojačanim šansama za slobodne Rakove. Tranziti planeta vas i dalje podržavaju u vašim nastojanjima da pronađete svoju srodnu dušu i da se konačno zaljubite u pravu osobu. Doduše, oko vas je u ovom periodu mnogo više osoba koje bi željele nešto neobavezno, povremeno i koje nemaju na pameti neko ozbiljnije vezivanje. Baš iz tog razloga, ne savjetuje vam se da ulijećete u odnose u koje vas vuče strast ili neka opsesivnost, već da imate na pameti ono što vam je zaista važno – ljubav!

Što se tiče onih koji su u vezama i brakovima, jedan dan lijepo, drugi dan pritisak. Jednog dana povjerenje i ljubav, drugog dana kontrola, ljubomora, sumnje… Totalno promjenjiva sedmica za vas..

Zdravlje. Sam početak sedmice je obojen nekom napetošću, nervozom, a možete imati probleme i sa spavanjem ili pritiskom ukoliko ste stariji pripadnik znaka. Ostatak perioda je dobar.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info