Ovan: Sedmični horoskop za period od 04.06.2018. do 10.06.2018.

0

Posao. Kvadrat Sunca i Merkura sa Neptunom u vašem polju komunikacije, susreta, upozorava vas da obratite pažnju prilikom konkretizacije nekih dogovora. Morate biti skoncentrisani i izdetaljisati ama baš sve, nemojte se voditi onim – “to ćemo precizirati u hodu”, jer na taj način možete samo sebi naškoditi.

Ne budite lakovjerni, ali ni previše samouvjereni. Ukoliko se nešto više fokusirate, još biste mogli ostvariti i jako dobre dogovore i nove poslove. Takođe, smanjite impulsivnost prema onima sa kojima radite.

Ljubav. “Razradili” ste se na društvenim mrežama, samo komentarišete, objavljujete slike, šalite se – i nije ni čudo što privlačite pažnju mnogih pa vam je inboks prepun i simpatične, ali i one manje simpatične prepiske. Ovo vam jako prija pa ćete vjerovatno poželjeti i da nekoga od svojih “prijatelja” ili pratilaca i upoznate uživo.

Ako niste ljubitelj društvenih mreža, aktivni ste ovako – izlazite maltene svakog dana ili se makar družite sa prijateljima u obližnjem kafiću. Sva ova dešavanja daju predispozicije za nova poznanstva i za intelektualnu aktivnost.

Ukoliko ste zauzeti, partner može biti ljubomorniji i posesivniji nego inače pa na taj detalj obratite pažnju..

Zdravlje. Ne sjedajte umorni, nenaspavani ili pod dejstvom alkohola za volan. Starijim Ovnovima – meteoropatske reakcije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info