Lav: Sedmični horoskop za period od 04.06.2018. do 10.06.2018.

0

Posao. Neko će vam učiniti uslugu, pomoći, podržati vas, ali će vam nakon toga zasjesti na glavu i smarati vas na dnevnoj bazi.

Baš iz tog razloga mogli biste da izbjegavate “ljubazne” posrednike tokom ovog perioda i potrudite se sami oko onoga što vam je potrebno ili što želite. Tako će vam bar biti mirna glava. U suštini, poslovno niste nimalo loše.

Ljubav. Ukoliko osobu koja vam se dopada ne uspijete da očarate do polovine sedmice, vjerovatno ćete morati da svoje napore, da je osvojite, prebacite i za narednu sedmicu…

Ukoliko nemate simpatiju, obratite pažnju na društvene mreže, na druženja sa prijateljima ili izlaske – neka noćna, lagana i opuštena komunikacija očas posla se može pretvoriti u jaku zagrijanost i vas i druge osobe! Opustite se i uživajte u onome što vam se dešava!

Ukoliko ste zauzeti, kontakt sa emotivnim partnerom je tokom ovog perioda prilično dobar. Ne izgleda da bi tu moglo biti bilo kakvih problema, a vi se potrudite da sve ide nekim svojim uobičajenim tokom.

Zdravlje. Malo ishrana, malo alergijske reakcije, malo pritisak, malo vene – ove sedmice sve nešto pomalo i to uglavnom starijim Lavovima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info