Jarac: Sedmični horoskop za period od 04.06.2018. do 10.06.2018.

0

Posao. Jedan dobar dio onoga što ste pokrenuli uspješno ste priveli kraju i mora se priznati da rezultati nisu nimalo loši. Ove sedmice ćete takođe pokušavati da ostvarite neke nove kontakte ili saradnje, ali to već neće ići tako glatko.

Mogući su problemi u dogovorima ili pak oni papirološke prirode, što će vas kočiti, a vrlo često i izazivati nervozu. Izbjegavajte da u tim trenucima donosite odluke već sačekajte da se stvari u vama “slegnu”. Zastoji su mogući, ali će oni biti prevaziđeni već krajem ove sedmice.

Ljubav. I za slobodne i za zauzete, ovo je još jedna u nizu “povuci-potegni” sedmica. Ako ste sami ili nalijećete na osobe koje vam nimalo nisu po volji ili ako se vama neko dopadne – pod obavezno se ispostavi da je ta osoba zainteresovana samo za nešto prolazno, brzinski, s vremena na vrijeme, a vama to ne pada na pamet. Spremni ste da se posvetite, ali trenutno ni na vidiku nekoga kome bi vrijedilo pokloniti svoje vrijeme i trud.

Ukoliko ste zauzeti, opet ste i vi i voljena osoba upali u svoje čuvene tripove što se ljubomore i kontrolisanja tiče. Oboje non stop nadgledate jedno drugo i pokušavate da otkrijete da li je druga strana vjerna. Ako ne ovo, onda ste u fazonu – svako na svoju stranu pa kad se vidimo!

Zdravlje. Ako se bavite sportom ili rekreacijom, moguće su povrede tokom ove sedmice. Ukoliko ste stariji, reumatični bolovi u rukama i nogama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info