Djevica: Sedmični horoskop za period od 04.06.2018. do 10.06.2018.

0

Posao. Kad biste mogli da stignete na jedno osam strana odjednom, to bi bilo fenomenalno. U prevodu – očekuje vas sedmica koja će vas u potpunosti poklopiti i dešavanjima i tempom. Moraćete da budete jako skoncentrisani i organizovani, a to će u trenutnim okolnostima zaista biti komplikovano.

Zato, moguće su greške prilikom obavljanja čak i onih, najobičnijih dnevnih obaveza. No, to i nije toliki problem – gledajte da ne napravite neku grešku u dogovorima ili sa papirima. To već ne bi bilo tako jednostavno.

Ljubav. Neko vas može osvojiti naprečac, bukvalno vas “opiti” i možete naglavačke uskočiti u emotivni odnos pa čak i ako ste negdje svjesni da ova osoba možda baš i nije prava za vas. Generalno gledano, ove sedmice ste pomalo skloni idealizaciji osoba sa kojima ste u kontaktu, mašta i zanos vam previše rade, koliko god se trudili da budete realni i da stojite čvrsto na zemlji.

Što se tiče onih koji su zauzeti, partneru se baš i ne dopada što toliko vremena provodite na poslu. Da vam vjeruje sto posto – pa i ne vjeruje. Veoma velike šanse za izraženu ljubomoru i posesivnost, ali i žešće svađe.

Zdravlje. Osjetljiv je stomak, ali i respiratorni organi. Stariji pripadnici znaka mogu imati problema i sa pritiskom i meteoropatskim reakcijama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info