Blizanci: Sedmični horoskop za period od 04.06.2018. do 10.06.2018.

0

Posao. Kvadrat od strane Neptuna iz polja karijere, na Merkur i Sunce u vašem znaku, upozorava vas da vodite računa o onome što govorite, ali i da ne uzimate zdravo za gotovo informacije koje dobijate. Ne preporučuje vam se da na osnovu onoga što čujete, reagujete već prije da sačekate dan ili dva da biste informacije provjerili.

Trudite se da ne zanemarujete svoje redovne obaveze i nemojte ostavljati stvari za sutra, jer vam to može proizvesti probleme. Odnos sa kolegama vrlo promjenjiv.

Ljubav. Sve što se otvara na polju emocija, nekako mora biti vezano za posao tokom ove sedmice, bilo da je u pitanju vaš posao ili upoznajete neku osobu na njenom poslu. Dvije su mogućnosti – ili da je osoba koju upoznajete i te kako zainteresovana, ali isključivo za ozbiljnu vezu ili već ima neku emotivnu priču, možda i bračnu, a sa vama flertuje. Kako god okrenuli, dešavanja će biti, a vi se potrudite da u njima i uživate.

Što se tiče onih koji su zauzeti, ove sedmice više provodite vremena sa partnerom, jer će vam prebacivati zbog nedovoljno pažnje koju mu ukazujete, a i biti ljubomoran.

Zdravlje. Stariji pripadnici znaka bi mogli imati meteoropatske reakcije ili problem sa pritiskom, venama. Kod mlađih – ishrana.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info