Bik: Sedmični horoskop za period od 04.06.2018. do 10.06.2018.

0

Posao. Poslovni segment bi trebalo da bude dosta korektan tokom ove sedmice. Ipak, postoje situacije na koje bi trebalo da obratite pažnju. Može se dogoditi da zaboravite na neke obaveze, da napravite grešku ili da pak imate problem papirološke prirode.

Takođe, i te kako je moguće da će atmosfera na radnom mjestu biti povremeno jako čudna, dosta toga će biti nedefinisano i nejasno, a možete u nekom momentu pomisliti i da vam neko od kolega radi iza leđa. Vi gledajte svoje obaveze i usmjerite se na njih.

Ljubav. Ove sedmice tako lijepo možete da se “zakačite” za nekog preko društvenih mreža, prijatelja ili eventualno preko posla, da je to prosto divota! Tu negdje oko polovine sedmice vam je baš “crvena zona” za ovakve situacije. Da vas sve što se dešava može poprilično opiti, to stoji svakako. Sad, da li je osoba u koju ćete da se zaljubite preko ušiju baš ona prava ili baš za vas – to je već neko drugo pitanje.

Što se tiče onih koji su u vezama, jedan dan super, drugi dan varnice šibaju na sve strane! Najveći problem će biti ljubomora i neki pokušaji kontrole sa vaše, ali i sa partnerove strane.

Zdravlje. Zdravstveni segment kod mlađih Bikova je korektan. Stariji pripadnici znaka bi više trebalo da obrate pažnju na stomak.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info