Večeras: Pun Mjesec u znaku Strijelca (i kako da to najbolje iskoristite)

0

Majski puni Mjesec pada u vatreni znak Strijelca i usmjeravaće nas da na stvari gledamo sa novom perspektivom i svježim pogledom. Zamislite da možete vidjeti svoj život s potpuno drugačijim objektivom. Zamislite da ste u mogućnosti da sagledate stvari koje su vam nekada izazivale tugu i sukobe, a sada samo vidite mogućnosti, prilike i nove avanture.

To je upravo ono što je energija ovog punog Mjeseca i ako iskoristite njen puni potencijal, zaista ćete biti u stanju da na svoj život gledate na potpuno novi način. Bićete u mogućnosti da proširite svoje vidike, svoj um i svoje srce i da na stvari gledate sa više perspektive.

Odvojite trenutak da se fokusirate na svoj životni put do sada. Izdignite se iznad svakodnevnih dramatičnih trenutaka i razmislite o tome šta ste naučili, dokle ste došli i koliko ste snažni. Proslavite svoje trijumfe i pobjede, smijte se svojim greškama i prihvatite da još puno toga postoji što je potrebno da naučite.

Gledajte na svoj veličanstveni život kao na blagoslov, kao na prekrasnu priču koja vam je tako jedinstvena i posebna. Gledajte na svoj život kao na poklon, jer on to i jeste.

Sada se vratite u realnost i zapitajte se: “Šta je sljedeće?” Koje je naredne korake potrebno poduzeti kako biste iskoristili prilike koje su pred vama?

Energija Strijelca odnosi se na širenje uma i vidika. Ona je veoma snažna i ima potencijal da nam pomogne da istražimo nove aspekte sebe, naučimo nove stvari, da istražimo sve ono što nam je do sada bilo pomalo strano. Upravo ova energija nam daje znatiželju za životom i omogućuje nam da pronađemo samopouzdanje kod obavljanja novih stvari.

Ukoliko postoji nešto što ste oduvijek željeli da uradite, ako postoji mjesto na koje ste oduvijek željeli da otputujete, određeni put u karijeri kojim želite da krenete ili imate novu ideju koju želite sprovesti u djelo, sada je vrijeme da se pomjerite iz sopstvene zone komfora i budete otvoreni prema novim prilikama. Sada je vrijeme da vjerujete i isprobate nešto novo. Sada je vrijeme da razdrmate rutinu kako bi se inspiracija i znatiželja održale u životu.

Baš kao i mi sami, tako se i naši ciljevi i snovi mijenjaju i razvijaju. Baš kao što mi rastemo i razvijamo se, isto se dešava i sa našim željama i potrebama. Jeste li prevazišli svoje ciljeve ili – jesu li oni još uvijek relevantni za ono gdje se nalazite danas na vašem životnom putu?

Pod energijom ovog punog Mjeseca, biće vremena da ponovo procijenite svoje ciljeve i snove u svim oblastima života te da vidite da li su oni još uvijek usklađeni sa vašim trenutnim vibracijama. Napravite inventar i razradite zastarjele ciljeve i snove, ukoliko oni postoje, a koji vas sputavaju i drže u jednom mjestu.


Procijenite da li vaši ciljevi i snovi još uvijek podstiču vašu strast i da li izazivaju uzbuđenje svaki put kada se probudite. Ukoliko dođete do saznanja kako vam u određenim područjima nedostaje inspiracija, znajte da je ovo prvi znak da je potrebno napraviti određene promjene, a pod energijom ovog punog Mjeseca, savršeno je vrijeme za početak.

Uzimanje potrebnog odmora ili odvajanje vremena za brigu o sebi takođe je dobar način da iskoristite ovu energiju, kako bi vas inspirisala. Ako ne možete da odete negdje dalje, jednostavno posjetite neka nova mjesta u mjestu gdje živite, jer je i to odličan način da dobijete novu inspiraciju i stvari vidite na drugačiji način.

Da biste imali drugačiji život, potrebno je uraditi nešto drugačije, potrebno je da uradite nešto što će malo razdrmati svakodnevnicu i izađete izvan okvira uobičajenih obrazaca. Samo iz ove nove perspektive možete pronaći novu inspiraciju i nove mogućnosti.

Pun Mjesec uvijek “izvlači” stvari iz nas pa je upravo to jedan od razloga zbog kojeg je ovo pravo vrijeme za puštanje i oslobađanje od stvari koje nam više ne služe. Dok će nam energija ovog punog Mjeseca pomagati da zacrtamo nove ciljeve, želje i snove, potrebno je imati u vidu i kako koristimo svoju energiju.

Ako ste bili pod stresom, anksiozni ili zabrinuti oko nečega, ovo bi bilo odlično vrijeme da malo dublje pogledate u sebe i radite na otkrivanju pravog uzroka problema. Mnoge mogućnosti će procvjetati tokom ovog punog Mjeseca pa otvorite svoje srce, um i dušu mogućnostima kojima ste okruženi i napravite taj neophodni korak ka njima.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info