Vodolija: Sedmični horoskop za period od 28.05.2018. do 03.06.2018.

0

Posao. Posao vas hoće, dogovori vas hoće, imate energiju, imate ideje, imate motivaciju, ma imate sve što vam je potrebno da sedmica pred vama bude fenomenalno uspješna! Trenutno su čak i autoriteti na vašoj strani (ili vas bar ne sputavaju i ne ometaju) tako da možete da kažete da vam je sve potaman!

Naravno, vi ćete i ove sedmice da jurite i da žurite, da radite pet poslova istovremeno, ali uspjećete da se snađete i da ostvarite čak i ono za šta ste vi smatrali da je nemoguće. Dobar period – ne propuštajte prilike!

Ljubav. Mekur, koji vlada vašim poljem ljubavi, ulazi u ovo polje i znak Blizanaca početkom sedmice, gdje ga već čeka Sunce, ali i trigon sa Marsom iz vašeg znaka. U prevodu – spremite se za akciju! Emotivne prilike trčeći dolaze ka vama, a vi raširite ruke i spremno ih dočekajte! Kad ćete ako nećete sad?

Poznanstva sa osobom (ili osobama) koja će na vas djelovati kao koktel odlične komunikacije i velike strasti koja će se momentalno probuditi kod vas! Uživajte!

Ukoliko ste zauzeti, za divno čudo, uspjećete da iskoristite ove dane za neke vrlo zanimljive zajedničke momente sa partnerom!

Zdravlje. Kada je ovako užurban period, koliko god da se dešavaju dobre stvari, vi to morate da osjetite kroz nervozu, napetost, stresna stanja. Odmarajte, opuštajte se, ali i bavite sportom! Biće vam lakše.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info