Vaga: Sedmični horoskop za period od 28.05.2018. do 03.06.2018.

0

Posao. Ne osjećate se povremeno baš “udobno” u poslovnom segmentu, morate da funkcionišete na način na koji se to od vas zahtijeva, a ne onaj koji vama odgovara. Tako mora i džabe ćete se i buniti i smoriti – ništa nećete uspeti da promijenite.

Bolje vam je da uposlite svoj mozak i svoju kreativnost i da konačno krenete sa razradom pa i realizacijom onih planova koji već dugo tavore u vašoj glavi. Odlično su postavljeni i trgovinski poslovi, marketing, ali i saradnje sa inostranstvom.

Ljubav. Ako očekujete neke emotivne priče koje će vas sastaviti sa zemljom i u kojima ćete doživjeti ljubavno ushićenje, odmah odustanite, jer je jako malo vjerovatno da ćete nalijetati na osobe koje su spremne da vam pruže nešto tog tipa.

Ukoliko pak želite dobru zabavu, odličnu energiju, pravo raspoloženje i odnose kojima niste opterećeni da li će trajati, koliko će trajati, u kom pravcu idu i tako dalje – onda samo naprijed! U tom slučaju, pred vama su izvrsni dani, jer će vas suprotni pol bukvalno opsijedati, a vi možete procvjetati i isprobavati na njima sve svoje vještine flertovanja.

Zauzeti, pomirite se sa činjenicom da vam vaše drago biće pokazuje privrženost na onaj način na koji zna, a ne onako kako vi to želite.

Zdravlje. Zdravlje – odlično. Samo nešto više povedite računa o načinu ishrane, jer možete imati manjih problema sa stomakom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info