Strijelac: Sedmični horoskop za period od 28.05.2018. do 03.06.2018.

0

Posao. Pred vama je vrlo uspješna poslovna sedmica. U ovom periodu možete otpočeti sa novom poslovnom saradnjom ili partnerstvom, ali i obnoviti neke poslovne priče od ranije, na obostrano zadovoljstvo.

Čak i ako ste nezaposleni, imate odlične predispozicije da započnete radni odnos. Aktivirajte se, ali i očekujte veliku pomoć od strane prijatelja i rođaka. Stoji vam velika angažovanost i dosta obaveza, ali sve lako završavate i povoljni rezultati su više nego izvijesni. Nekima od vas stoji i unapređenje.

Ljubav. Bilo da ste slobodni ili zauzeti pripadnik ovog znaka, kontakt sa osobom iz vaše prošlosti jako će vam značiti i donijeti vam zadovoljstvo i osmijeh na lice. Kod nekih čak može doći i do obnove odnosa.

Generalno gledano, ukoliko imate emotivnog partnera, vaš odnos bi jednim dijelom trebalo da se popravi, možda neće biti pojačane bliskosti, ali ćete makar uspijevati da se dogovorite oko stvari koje su vam kao paru značajne. Poboljšanje komunikacije i ipak jedna lakša i rasterećenija energija.

Ukoliko ste sami, sem mogućnosti da ponovo pokrenete neku prošlost, imate i te kako i predispozicije za dešavanja sa novim osobama. Štaviše, upoznaćete nekog sa kim ćete poželjeti jako brzo da otpočnete ljubavnu priču.

Zdravlje. Starijima, manji problemi sa stomačnim dijelom. Kod mlađih, previše ste mentalno opterećeni. Mogući su problemi sa spavanjem.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info