Škorpija: Sedmični horoskop za period od 28.05.2018. do 03.06.2018.

0

Posao. Pun Mjesec u polju posla i novca govori o kulminaciji u dosadašnjem načinu poslovanja. Neke Škorpije će sada ostvariti posebno jake kontakte ili saradnju sa inostranstvom, a u svakom slučaju, pred vama je izuzetno povoljan poslovni period.

Još uvijek, povremeno, imate svoje impulsivne momente, ali ove sedmice oni će se pokazati kao vrlo solidni. U prevodu – možete se odlučiti na nešto na brzinu, odmah pronaći pravi način i ljude koji će vas podržati i već do kraja sedmice – startovati!

Ljubav. Venera je tokom ove sedmice u trigonskom aspektu sa Jupiterom u vašem znaku i Neptunom u vašem polju ljubavi. Prevod, molim? Prosto – ljubav vas sada hoće. Bilo bi divno da se prepustite ovom aspektu, bilo da ste slobodni ili zauzeti pripadnik ovog znaka.

Kod zauzetih, na taj način biste smanjili tenziju koja povremeno postoji kod vas, a koja se prenosi na osobe koje volite. U suštini, partner će vrlo vjerovatno uspjeti da “prokopa” put do vašeg srca, smiriće vas i pružiti vam ljubavnu sigurnost.

Kod slobodnih, moguće je da ćete ostvariti kontakt sa nekim ko vam je ranije bio dosta drag.

Zdravlje. Dokle god izbjegavate stresne situacije ili nervozu smanjujete kroz fizičku aktivnost, meditaciju ili nešto tog tipa – bićete odlično.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info