Ribe: Sedmični horoskop za period od 28.05.2018. do 03.06.2018.

0

Posao. Najavljena ili nenajavljena, Ribama su moguća unapređenja tokom ove sedmice. Takođe, izuzetno jako su vam naglašeni poslovi sa strancima i državnim i javnim institucijama pa je i te kako moguće da i u ovim segmentima bude dobrih vijesti.

U ovoj je sedmici i vaša kreativnost dosta izražena pa je moguće da prezentujete neke svoje ideje i rješenja i da one odmah budu prihvaćene od strane autoriteta ili osoba koje su vam bitne. Dobar poslovni period i onima koji rade samostalno. Nije loše, nije zaista…

Ljubav. Pa, zvanično,  sada i vi imate razloga da se radujete! Venera u vašem polju ljubavi u odličnom je aspektu sa Neptunom i Jupiterom pa je i te kako moguće ostvariti emotivne težnje. Doduše, to prije izgleda da će biti sa nekim iz prošlosti ili osobom koja već postoji u vašem životu. Još jedna stvar – i te kako je moguće da se “zakačite” za osobu koja je zauzeta.

Sad vi pitate: “Pa dobro, gdje je tu razlog za radovanje – prošlost ili neko zauzet?” Ipak, znajte sljedeće – dani “ničega” prolaze. Sada dolaze dani “nečega”. A dani “nečega” mogu se pretvoriti i u pravu, jaku ljubavnu priču, a to nije loše, zar ne?

Zauzeti – blago poboljšanje i normalnije funkcionisanje.

Zdravlje. Ova sedmica vam prija. Čak ćete i misli da rasteretite malo pa više nećete biti pritisnuti težinom ni u mentalnom dijelu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info