Rak: Sedmični horoskop za period od 28.05.2018. do 03.06.2018.

0

Posao. Poslovna situacija nije loša. Ipak, zbog Sunca i Merkura u vašem polju podsvijesti, tajni, neprijatelja – bilo bi dobro neke riječi, misli i ideje u ovom periodu ipak zadržati za sebe. Ili ih pak podijeliti samo sa osobama u koje imate neograničeno povjerenje.

Ako imate nešto novo u planu, jednim dijelom to možete realizovati, ali je ipak potrebno da još neko vrijeme razrađujete detalje i pripremate se za nov početak. I on će uskoro, ne brinite. Ne dozvolite da vas neko pokoleba u vašim idejama i planovima.

Ljubav. Blago slobodnim Rakovima… Venera je kod vas pa još od ove sedmice formira vodeni trigon sa Neptunom i Jupiterom – tako će lijepo, lako i slatko biti zaljubiti se preko ušiju, zaroniti u osjećanja i dozvoliti da vas ona ponesu, odvedu, zarobe…

Sigurno je da se sada više osoba bori za vašu naklonost, a vi dragi Rakovi – budite pametni i izaberite mudro! Potreban vam je neko ko će umjeti da odgovori na ogromnu količinu emotivne potrebe koju nosite u sebi, a ne neko ko će samo protutnjati kroz vaš život i poigrati se vašim srcem.

Zauzeti, možda vaš partner nije savršen (ma zar uopšte ima tih savršenih?), ali ste sigurni da vam je posvećen, odan i uvijek tu za vas. Nagradite ga zato ogromnom količinom ljubavi!

Zdravlje. Dobra zdravstvena situacija. Možda ćete povremeno biti nešto više mentalno opterećeni pa može doći do problema sa spavanjem, ali sve ostalo je vrlo solidno.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info