Ovan: Sedmični horoskop za period od 28.05.2018. do 03.06.2018.

0

Posao. Sve se pokreće. Odjednom će vas dešavanja zaokupiti sa svih strana, ali ćete se snalaziti kao riba u vodi! Novi ljudi, novi kontakti, jedna pozitivna energija koja vas preplavljuje i daje vam vjetar u leđa. Pred vama je jedna, doduše užurbana, ali vrlo uspješna sedmica.

Već na samom njenom početku možete započeti dogovore o poslu, da bi se oni realizovali jako brzo – do kraja sedmice! Odličan je trenutak za nezaposlene Ovnove – budite aktivni, a mogući su i jaki kontakti i usluge od strane prijatelja!

Ljubav. Za slobodne Ovnove ovo je idealan period! Naglašena su polja prijatelja, druženja, društvenih aktivnosti i mreža, ali i pokreta, komunikacije – ma gomila dešavanja je oko vas, a vi ste više nego spremni da se uključite u “igru”. Iskreno rečeno, najbolje su vam postavljene avanture i neki neobavezni kontakti, ali to ne znači da se i nešto ovog tipa ne može vremenom pretvoriti u ozbiljniju priču. Sada zaista nije vrijeme da samujete – uključite se u dešavanja i pustite neka vas ona nose! Iskoristite ovaj predivan period koji vam se sada nudi!

Zauzeti, partner i vi sada niste na istoj talasnoj dužini. Druga strana je vrlo osjetljiva i nježna pa se potrudite da joj, makar povremeno, pružite podršku.

Zdravlje. Odlična sedmica da se započne sa nekim vidom rekreacije, jer će vam to, da budete u pokretu, izuzetno prijati. Starijim Ovnovima, lagana šetnja i više druženja sa pozitivnim ljudima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info