Lav: Sedmični horoskop za period od 28.05.2018. do 03.06.2018.

0

Posao. Odlična sedmica! Sve je na vašoj strani, bilo da radite za drugog ili ste privatnik. Imaćete nevjerovatnu energiju, ali i odlične ideje i poslovne poteze, a i sreća će biti na vašoj strani! Nemojte žaliti truda, jer ste trenutno u periodu kada možete otvoriti mnoga vrata i dobiti podršku ljudi za koje niste mogli ni da sanjate da će biti na vašoj strani!

Pokrenuće se novi dogovori, pokrenuće se novi poslovi – sve u svemu – pred vama je jedna brza i dinamična sedmica u kojoj ćete istinski uživati da pokažete šta znate!

Ljubav. Možda i dalje nije baš sve savršeno u vašim emotivnim partnerstvima, ali kao da ste vi i voljena osoba pronašli recept za sreću i sklad – preskačete neugodne teme, a potencirate one koje oboma donose osmijeh na lice i zadovoljstvo. U prevodu – sve je u redu, uklapate se i “gurate” zajedno dalje!

Slobodni Lavovi, dvije osobe vam se dopadaju i to je skroz u redu – dopadate se i vi njima. Sa jednom imate odličnu komunikaciju i jaku hemiju koja vas baš pokreće, a za drugu ste svjesni da može vrlo lako da vam uđe pod kožu i da se u nju zaljubite preko ušiju, a to vas pomalo plaši… Gdje ćete i na koju ćete stranu? To zavisi sada samo od vas! Srećno!

Zdravlje. Sa malo promjena u životnim navikama i pojačanom fizičkom aktivnošću, osjećaćete se super!

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info