Jarac: Sedmični horoskop za period od 28.05.2018. do 03.06.2018.

0

Posao. Sunce i Merkur u polju poslovne svakodnevnice i Mars u polju posla su u odličnom aspektu pa je i te kako moguće da se tokom ovog perioda pojavi osoba koja će pokrenuti neke promjene na koje već duže vrijeme čekate.

Takođe, ova je sedmica rezervisana za kvalitetne odnose sa poslovnim partnerima, čak ćete sada moći da napravite i nove, isplativije dogovore sa njima. Ići će vam od ruke sve ono što je vezano za inostranstvo i saradnju sa strancima. Sve u svemu, pred vama je uspješna radna sedmica.

Ljubav. Iako početkom sedmice partner i vi nećete imati baš mnogo tema za razgovor ili se pak nećete slagati po mnogim pitanjima, ostatak ovog perioda će ipak popraviti vaše, djelimično zahladnjele odnose i donijeti bolju energiju između vas.

Voljena osoba je posebno spremna da vam se prilagodi i potrudiće se da vas u ovom periodu i prijatno iznenadi, možda organizacijom nekog dešavanja ili pozivom na druženje sa zajedničkim prijateljima. Sve u svemu, kako je bilo, sada nije loše ni malo.

Ukoliko ste slobodni, vi i te kako imate priliku da ostvarite značajniji kontakt sa jednom osobom, da joj se više emotivno približite, mada će u vama i dalje postojati kočnice. Probajte da se opustite i malo uživate u životu.

Zdravlje. Lakše funkcionisanje i smanjenje tegoba kod hroničnih bolesnika. Mlađi pripadnici znaka će se osjećati odlično.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info