Djevica: Sedmični horoskop za period od 28.05.2018. do 03.06.2018.

0

Posao. Poslovno, ovo je fenomenalan period! Jako aktivirano polje karijere i posla daje vam vjetar u leđa i gura vas ka novim poslovnim uspjesima i prilikama. Jeste da ulažete ogromnu energiju u posao, ali sada konačno vidite da vam se sav dosadašnji trud i te kako isplatio i da će tako biti i dalje.

Neke od vas čekaju ogromne promjene, zaokreti po pitanju posla i pozicija i tokom ove sedmice možete dobiti prve informacije ili nagovještaje onoga što vas tek čeka. U odličnoj ste sedmici, radite u svoju korist!

Ljubav. Jeste da je trenutno poslovna simbolika najnaglašenija kada su nova poznanstva i susreti sa zanimljivim osobama u pitanju, ali vama se otvaraju emotivne šanse i preko prijatelja, bliže okoline i kratkih putovanja. Vi ćete odlično reagovati na suprotni pol, ali i on na vas – pa ćete biti u odličnom raspoloženju i mnogo aktivniji nego u prethodnom periodu.

Neke Djevice, koje su do sada spavale zimskim snom, konačno su čule alarm za buđenje i spremne su za akciju! Uživajte, sklapajte poznanstva, pričajte, susrećite se sa zanimljivim ljudima i pustite da se neko sam izdvoji, neko sa kim biste mogli i ostvariti emotivnu sreću.

Zauzeti, kako je bilo, sada je odlično. Uglavnom doro razumijevanje i fina komunikacija.

Zdravlje. Samo ćete još na početku sedmice osjećati zamor i lak odliv energije. Već poslije toga dobijate jednu jaku adrenalinsku injekciju i osjećaćete se savršeno!

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info