Blizanci: Sedmični horoskop za period od 28.05.2018. do 03.06.2018.

0

Posao. Merkur, planeta vladar vašeg znaka, prelazi početkom ove sedmice u vaše polje ličnosti, dajući vam konačno onu energiju i podsticaj za posao koji vam je do sada falio. Ne samo da ćete se vi osjećati dobro, puni ideja i entuzijazma, već će se vrlo brzo otvoriti i prilike da svoju pamet i kreativnost i iskoristite.

Mogućnosti dogovora i pokretanja novih saradnji su jako naglašene. U ovom je periodu važno – tragajte i pronaći ćete! Nezaposlenima odlične mogućnosti za pronalaženje kvalitetnog posla!

Ljubav. Pred vama je sedmica koja donosi zabavu na kvadrat! Vrijeme je za uživanja u životu, za izlaske, čak i za putovanja! Takođe, vrijeme je za nove, zanimljive ljude u vašem životu – lako ćete sklapati poznanstva sa suprotnim polom i nije ni čudo što će se u ovom periodu više udvarača vrtiti oko vas.

Moguće su avanture i neobavezni kontakti, iako će vam se pružati šanse i za neke ozbiljnije priče. Na vama je da trenutno odlučite šta je ono što tačno želite i ka kome hoćete da se okrenete. U svakom slučaju – uzbudljivo, živo, puno dešavanja i dobre energije!

Zauzeti – ili je situacija između vas i partnera znatno bolja ili ste vi pak riješili da nećete da dozvolite da vas neke stvari previše dotiču.

Zdravlje. Početkom sedmice mogući su manji problemi sa pritiskom, ali uglavnom starijoj generaciji. Mlađi Blizanci – odlično.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info