Bik: Sedmični horoskop za period od 28.05.2018. do 03.06.2018.

0

Posao. Dobra poslovna sedmica, sa novim ponudama, novim projektima, novim dešavanjima. Iako će sa autoritetima još uvijek povremeno biti varnica, ipak ćete uspijevati da pronađete zajednički jezik. Lijepi su dani da napravite neku promjenu, da hrabro iskoračite iz sigurne zone, jer će vam se to i te kako isplatiti!

Češće ćete se, nego inače, baviti papirologijom, a i pravi je momenat za to – sada se lakše može doći do dozvola ili dokumenata koji su vam potrebni za posao. Bićete zadovoljni svojim učinkom.

Ljubav. Vrlo interesantne pozicije za poznanstva preko poslovnog segmenta. Možete ostvariti više prilično interesantnih kontakata sa suprotnim polom, lako ćete se momentalno “pronaći” sa ovim osobama i razgovori će teći bez kraja. Takođe su i društvene mreže mjesto na kojem biste mogli da se zainteresujete i satima razgovarate sa nekim.

E sad, da li su vama i ovim osobama emotivne težnje iste, to je već drugo pitanje. Vi izgledate kao da ste spremni za ljubavnu bajku, a nije sigurno da to sada možete i ostvariti. Možda je najbolje da se opustite i uživate u dešavanjima…

Zauzeti – pa, onako. Ne kopčate se baš najbolje, ali nekako funkcionišete.

Zdravlje. Manji problemi sa urinarnim traktom i to uglavnom kod starijih Bikova. Mlađa populacija će se osjećati odlično. Možda bi trebalo da ozbiljnije razmislite o rekreaciji.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info