2. dm ženska utrka: Ostalo još deset dana do zatvaranja prijava za učešće

0

5K izazov uz zabavu i poklone

25.5.2018. – Sarajevo – Još deset dana otvorene su prijave za učešće na 2. dm ženskoj utrci koja će se 1.7.2018., s početkom u 10 sati ujutro, održati na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu. Sve dame koje do predviđenog roka, 3.6.2018., ispune prijavu i izvrše uplatu kotizacije, očekuje izazov od 5 k, što je 1,5 k više u odnosu na prethodnu godinu.


Prijavu je moguće izvršiti putem web stranice www.dm-zenskautrka.ba, a pravo učešća imaju sve ženske osobe ne mlađe od 13 godina. Nepotpune prijave kao i one koje stignu nakon predviđenog roka, 3.6.2018., neće biti prihvaćene. Kotizacija za utrku iznosi 10 KM, a uplata se može izvršiti online, putem službene stranice utrke, ili putem opće uplatnice na bilo kojem šalteru banke, pošte te putem internet bankarstva. Više informacija o registraciji, kao i korisni savjeti kako se pripremiti za utrku, dostupno je na službenoj web stranici utrke www.dm-zenskautrka.ba.


Isti dan na Vilsonovom šetalištu bit će organizovana i dm babybonus dječija utrka na 300 metara. Do sada je prijavljeno 140 djece u dobi od 4 do 6 godina, a posljednji rok za prijavu mališana na babybonus dječiju utrku također je 3.6.2018.


Tri najbrža mališana osvojit će poklon pakete u vrijednosti od 50 KM, a svu djecu koja budu sudjelovala u utrci očekuju vrijedni pokloni i druženje uz različite edukativne i zabavne aktivnosti u dječijem kutku.


Nagradni fond i pokloni planirani su i za sve učesnice 2. dm ženske utrke. Za osvojeno prvo mjesto planirana je novčana nagrada od 400 KM, za drugo 300 KM i za osvojeno treće mjesto nagrada od 200 KM. Bez obzira na plasman, sve učesnice nakon utrke dobit će finišersku medalju, majicu i bogat poklon paket dm-a i partnera utrke.


Partneri 2. dm ženske utrke su Becutan, ebelin, Orbico Beauty, Rexona, sebamed, Violeta, Wilkinson. Medijski partneri su Antena Sarajevo i Ladies In.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info