Vodolija: Sedmični horoskop za period od 21.05.2018. do 27.05.2018.

0

Posao. Pokrećite ideje, pokrećite svoju kreativnost, pokrećite poslove u privatnoj režiji, jer vam je ovo postavljeno vrlo obećavajuće i kao nešto u čemu ćete uživati da radite i od čega ćete imati i zadovoljavajuću materijalnu satisfakciju.

Ukoliko obavljate neke “standardne” poslove, oni će vam biti dosadni, ali ćete ih otaljavati, da niko ne bi mogao da kaže da izbjegavate svoje obaveze… Nećete imati baš savršen odnos sa kolegama, ali nećete ni obraćati mnogo pažnje na to. Gledate svoja posla.

Ljubav. Dobar kontakt Marsa iz vašeg polja ličnosti sa Suncem, koje vlada partnerstvima, obećava jednu živu i ispunjenu dešavanjima sedmicu sa partnerom. Odlična komunikacija i razumijevanje, a i oboje ćete biti skloni da prijatno iznenađujete jedno drugo, da tražite zajedničke načine da se zabavite, da unesete lijepe promjene u svakodnevnicu. Moguće je čak i kraće putovanje, što će prijati i vama i voljenoj osobi. Sve u svemu – nije loše, nimalo.

Ako ste slobodni, taj isti Mars vas čini aktivnima, zanimljivima, društvenima i vrlo privlačnima suprotnom polu pa nije ni čudo što će, minimum dvije osobe, biti i te kako zainteresovane za vas. Moguće je u ovom periodu otpočeti vezu koja će biti vrlo burna i uzbudljiva

Zdravlje. Odličan momenat za rekreaciju i bavljenje sportom. No, nervoza će biti prisutna, a kod nekih od vas i dalje su aktuelni problemi sa pritiskom i krvnim sudovima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info