Vaga: Sedmični horoskop za period od 21.05.2018. do 27.05.2018.

0

Posao. Mogući su dogovori sa stranim firmama, češća poslovna putovanja van zemlje i bitni razgovori sa inostranstvom. Polje kreativnosti vam je jako i vodi vas put nekih novih ideja i rješenja koja će vam i te kako pomoći u poslovnoj svakodnevnici.

Nešto što niste završili ili što već dugo vremena stoji “na čekanju” aktiviraće se tokom ovog perioda i moraćete da uložite svoje snage i konačno ovo privedete kraju. Velika podrška ili pomoć od strane prijatelja može vam pomoći u jednoj neugodnoj situaciji.

Ljubav. Opozicija Venere i Saturna, koja je aktuelna ove sedmice, može onima u vezama i brakovima donijeti zahlađenje odnosa i nezadovoljstvo. To ne znači da se partner neće truditi oko vas već prije označava da ćete vi očekivati previše, a i da će vaša emotivna stabilnost biti poljuljana. Ako vam se na pružanje emocija ne uzvraća na isti način, to ne znači da emocije od strane partnera ne postoje, već da ih on manifestuje onako kako umije i zna. Dakle, bez dramatičnosti – sve je u redu i tako će ostati i dalje.

Što se tiče slobodnih, prošlost zaobilazite u širokom luku, jer će vas samo poljuljati i uzdrmati, a ništa vam dobro donijeti neće. Imate vi sjajnu sadašnjost i još bolju budućnost sa nekim novim!

Zdravlje. Bolovi u gornjem dijelu kičme ili problem sa koljenima ukoliko ste stariji pripadnik ovog znaka. Mlađi, moguće su kratkotrajne prehlade.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info