Strijelac: Sedmični horoskop za period od 21.05.2018. do 27.05.2018.

0

Posao. Odličan je momenat da se otpočne sa novim poslom ili poslovnom saradnjom. Možda će na samom početku pregovori zapinjati, ali realizacija je više nego izvjesna! Imaćete puno posla, ali vam to neće smetati, pogotovo kada shvatite da vaše pozicije kreću uzlaznom linijom.

Povremeno napetost i stres, ali ćete zato biti više nego puni energije da rješavate svaki eventualni problem koji se pred vas postavi. Organizacija će vam biti problem pa zato pokušajte da odredite prioritete.

Ljubav. Opozicija Jupitera (vladar vašeg znaka) i Merkura (vlada poljem partnerstava) napraviće pometnju u onim emotivnim vezama i brakovima koje su ionako na nekim lošijim osnovama. Na stabilne veze neće uticati, pogotovo što će dobar aspekt Marsa i Sunca poboljšati komunikaciju sa voljenom osobom. Da rezimiramo – oni koji su dobro biće još bolje, a oni koji su loše dodatno će se “potkačiti” i odnosi će zahladiti.

Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, odličan je momenat da se ostvari jedno zanimljivo poznanstvo pa čak i uđe u vezu. Moguće je da je ovo osoba sa kojom imate razliku u godinama, ali to neće smetati ni vama ni drugoj strani. Jake strasti pa – uživajte!

Zdravlje. Ishrana i kretanje stavke su u kojima stagnirate ili pravite loše poteze već duže vrijeme. Nije ni čudno što se povremeno ne osjećate dobro.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info