Škorpija: Sedmični horoskop za period od 21.05.2018. do 27.05.2018.

0

Posao. Imate rJešenje za svaki problem, ne brinite. A problema će biti. Nekih manjih, nekih i povelikih. Nekih od strane saradnika i osoba preko puta vas, a neke ćete vi lično da napravite. Sam svoj majstor.

No, kako biste drugačije uposlili svoj mozak i uključili ga na maksimum nego u igri zvanoj “problem detektovan, sad se treba iščupati iz njega?” Manimo probleme – oni rade svoj posao, vi radite svoj. Bitno je da u ovoj sedmici ima i nekih lijepih promjena. Nekih novih početaka, novih razgovora, novih dešavanja.

Ljubav. Sve ono što je daleko, srcu vam je blizu. Sve ono što je čudno, neobično, uzbudljivo, što miriše na avanturu i dobru energiju – privlačiće vas. Želite da pobjegnete od ustaljenih ljudi, dosadne svakodnevnice, uobičajenih modela ponašanja. Želite adrenalin, iznenađenja, želite strast koja razara i vas i drugu osobu. Vezani, a slobodni, sada je jedini model koji će funkcionisati. Potražite svoju ljubavnu sreću, a čak i ako je ne budete tražilI, ona će vas iznenaditi!

Što se tiče onih koji su u vezama, u vama totalno kipti od potrebe da promijenite nešto u odnosu sa partnerom. Vi mijenjate, a voljena osoba vraća korak unazad. Teško je da će ovo funkcionisati…

Zdravlje. U ovoj sedmici nervoza je smanjena, a želja za fizičkom aktivnošću i pokretom pojačana. Odlično! Pravi je momenat za rekreaciju!

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info