Ribe: Sedmični horoskop za period od 21.05.2018. do 27.05.2018.

0

Posao. Sedmica koja je dobra za one koji se bave privatnim poslovima, ali i za one koji planiraju da pokrenu nešto potpuno novo. Važne vijesti dolaze do vas i informacije koje dobijate mogu vam pomoći da donesete odluku koja već neko izvijesno vrijeme čuči u vama.

Ukoliko ste u fazi pregovora, početni momenat može biti zamršen i naizgled težak, ali sa malo truda može se doći do zadovoljavajućih rješenja. Iako to ne volite, sada budite malo proračunati i manipulativni – ne budite otvorena knjiga!

Ljubav. Dosta usklađivanja je potrebno da bi vaš emotivni život funkcionisao normalno. Ulazak Venere u znak Raka, vašu vodenu sestru, donekle će popraviti situaciju, ali samo donekle. Čini se da vi i dalje ostajete suštinski nezadovoljni količinom svega što dobijate od voljene osobe i da je to osnova i korijen problema u vašem odnosu. Samo polako, vrlo brzo izlazite iz ovog nezgodnog perioda i moći ćete više da uživate sa partnerom.

Što se tiče slobodnih, Venera jeste u vašem polju ljubavi, ali u opoziciji sa Saturnom pa će emotivne težnje biti teško ostvarive. Iako će kontakt sa suprotnim polom postojati, kao da niko od ovih osoba trenutno ne može da popuni emotivnu prazninu koju osjećate.

Zdravlje. Psiha vam je opterećena pa su mogući problemi sa nesanicom ili pak glavobolje. Posvetite se više sebi, svom odmoru, pravilnoj ishrani, rekreaciji.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info