Rak: Sedmični horoskop za period od 21.05.2018. do 27.05.2018.

0

Posao. Ukoliko dođe do neke promjene po pitanju poslovnog segmenta, ona će se dogoditi u prvom dijelu ove sedmice. Ako je “omašite”, onda ćete morati da čekate još neko vrijeme na nove poslovne šanse.

Kod nekih će biti primjetno nezadovoljstvo postojećim saradničkim odnosima, naročito ako finansijski momenat ne bude u ovoj sedmici onakav kakvog ste očekivali. Neko ko ima više iskustva od vas koči vas po pitanju ideja koje imate. Možda je i bolje da sačekate još neko vrijeme za realizaciju.

Ljubav. Slatka i ljupka Venera je u vašem polju ličnosti pa ćete vi baš tako djelovati na suprotni pol, koji će uživati da se nađe u vašem društvu. Sem novih osoba, ovaj period u vašem životu može privući kao magnetom i bivše partnere, čak u jednom momentu možete osjetiti onaj “žal za prošlošću” i možda razmišljati da nekome ipak date i drugu šansu. Naravno, to vam se nikako ne preporučuje, oslobodite sebe onoga što je bilo i dajte šansu budućnosti.

Ukoliko ste u vezi ili u braku, smetaće vam što partner ne odgovara na isti način na vašu potrebu za ljubavlju, privrženošću, bliskošću. Pogotovo ukoliko ste u dužoj vezi i negdje ste već spremni za “svadbena zvona”, a druga strana se pravi da “nije odavde”. Samo polako…

Zdravlje. Varenje, stomačni dio. Mogući su problemi sa jetrom i žuči kod starijih pripadnika znaka. Provjerite rad žlijezda sa unutrašnjim lučenjem.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info