Ovan: Sedmični horoskop za period od 21.05.2018. do 27.05.2018.

0

Posao. Više opreza u dogovorima. Možete brzopleto uletiti u neku poslovnu priču ili projekat, da biste tek kasnije shvatili da ste očekivali jedno, a dobili nešto potpuno deseto. Samo treba biti realan u procjenama i ne očekivati brda i doline.

Da su pozitivne promjene moguće – i te kako jesu – ali one vam neće preko noći donijeti stabilnost – za to ćete ipak morati da se malo potrudite. Moguća su češća poslovna putovanja, a nezaposleni će lakše u ovom periodu doći do solidnog prijedloga za posao.

Ljubav. Venera u znaku Raka baca akcenat na porodične vrijednosti, na potrebu za više ljubavi i zadovoljstva sa partnerom. No, pitanje je koliko ćete vi istinski moći da se posvetite svojim ozbiljnim emotivnim partnerstvima. Situacija na poslu zahtijeva vašu maksimalnu skoncentrisanost i posvećenos te ćete svaki čas imati raznorazne aktivnosti koje će vam ostavljati malo prostora za voljenu osobu. Balansirajte nekako, nemojte da vaša draga bića i odnos u cijelosti trpe.

Kod slobodnih – šareno. Mnogo druženja, mnogo aktivnosti sa suprotnim polom, neke osobe će uletiti u vaš život i istumbati ga pošteno. Još kad se u drugom dijelu sedmice i neko iz prošlosti pojavi, e onda će slika biti kompletna.

Zdravlje. Stariji Ovnovi treba da ograniče sebe po pitanju nekih namirnica – vodite računa o holesterolu. Takođe, manji problemi sa urinarnim infekcijama. Kod mlađih moguća glavobolja, povremeno nervoza.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info